Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Info

Cel mai nou spectacol al Găștii Zurli .

                                Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. 

                                Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cātelusul Tașu și cățelușa Tașa.

                                Tura Vura- Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile  și în cele din urmă în prinde pe Cățelul Tașu și îl închide într-o cușcă.

                                La rugămințile catelusei Tașa si ajutați de Zâna Bună , Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să împrietenească cu ei.

                                Un spectacol original marca  Zurli semnat de Mirela Retegan- femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen national.

                                Muzica originală este semnată de Cornel Sorian- compozitorul care a scris toate cântecele pentru Gasca Zurli si care de această dată le daruieste copiilor un nou superhit : Lingusealā de cātel.

 

Toți participanții la spectacol plătesc bilet indiferent de vârstă.

 

Accesul în foaier se face cu aproximativ  o oră înainte de începerea spectacolului, iar accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi!

 

Persoanele care întârzie îşi pierd locurile şi vor ocupa locurile rămase libere pe margine sau în spatele sălii,  în măsura în care acestea există, pentru a nu deranja un rând întreg.