Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Gasca Zurli. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Compania Teatrul Comic Bucuresti anunta anularea spectacolului  Cinghilinghi  - Gasca Zurli de sambata 22 iulie 2017 de la Teatrul de Vara Eforie Nord, ora 20.00,  din motive tehnice.

 

Biletele cumparate raman valabile pentru spectacolul CINGHILINGHI  - Gasca Zurli din data de 23 iulie 2017 desfasurat la Teatrul de Vara Soveja din Constanta, ora 20.00.

   Persoanele care au achizitionat bilete online prin www.eventim.ro sunt rugate sa solicite restituirea banilor  prin email la adresa contact@eventim.ro.

 Ne cerem scuze pentru situatia neplacuta si va multumim frumos pentru intelegere!

 

Va invitam sa sarbatorim vara impreuna cu Gasca Zurli la cel mai nou spectacol pentru copii CINGHILINGHI care se va desfasura sambata 22 iulie la Teatrul de Vara Eforie Nord si duminica 23 iulie la Teatrul de Vara Soveja, Constanta cu incepere de la ora 20.00.


Gasca Zurli da tonul la distractie in aceasta vara cu un spectacol extraordinar cu personaje indragite de copii, cu cantece si voie buna!

Costul biletelor este 50 lei de persoana pentru categoria I si 40 lei de persoana pentru categoria II. Copiii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani au intrarea gratuita.


Informatii si rezervari: 0747.057.222