Se incarca...

Bilete disponibile Happy Cinema Bucuresti

Restrange rezultatele cautarii

location

date

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Happy Cinema Bucuresti. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Concerte legendare The Rolling Stones, Kiss, The Doors și Queen

 la Happy Cinema

 

În lunile noiembrie- decembrie,  vino la Happy Cinema în Liberty Center să vezi patru concerte rock legendare, cu cele mai iubite trupe:

03.11.2017  Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones ’74

17.11.2017  KISS Rocks Vegas

24.11.2017  The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68

02.12.2017  Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986

 

Pe 03 Noiembrie 2017  nu rata difuzarea legendarul film-concert marca The Rolling Stones, filmat timp de patru seri în Texas, în timpul turneului “Exile on Main Street.  din 1972. Filmul a avut parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe în 1974. Acum, restaurat și remasterizat, filmul-concert “Ladies and Gentlemen” rulează din nou la cinema, fiind unul din cele mai bune showuri Rolling Stones care au fost vreodată filmate, conținând reprezentații strălucite ale unor piese clasice de la finalul anilor '60 și începutul anilor '70. Materialul include o filmare de la o repetiție pentru turneul din Elveția, și interviuri cu Mick Jagger din 1972 și 2010.

 

17 Noiembrie 2017  KISS Rocks Vegas

Surprinsă la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani, formația inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegasul în timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, în Noiembrie 2014. Pe o scenă cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpretează piese clasice din impresionanta discografie ce însumează un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun și multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezintă o experiență rock electrizantă ce a adus formației recunoscută pentru anvergura spectacolelor sale live peste 100 de milioane de vânzări la nivel global.

 

24 noiembrie 2017 The Doors Live At The Hollywood Bowl 68

Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregsitrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea re-masterizate la cea mai bună calitate. Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate. „Vei avea senzația că ai fost pe scenă cu noi, la Bowl, susține Ray Manzarek. Alături de interpretări pierdute ale melodiilor Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat) și Spanish Caravan, filmul include în exclusivitate și material de arhivă necunoscut publicului și interviuri cu trupa, prietenii membrilor sau colegi de breaslă.

 

02 Decembrie 2017  Queen Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986

Filmat în 1986, acest important film-concert a fost re-masterizat în format digital, începând cu un documentar de 25 de minute ce urmărește trupa Queen, de la finalul concertului susținut în 2015 în cadrul evenimentului de amploare, Live Aid, până în anul următor, la concertul din Budapesta. Showul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, „Magic Tour” și este primul concert al unei formații rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier și totodată spectacolul cu cea mai mare anvergură organizat vreodată pe Népstadion. Pentru acest eveniment istoric, autoritățile din Ungaria au reunit cei mai buni cameramani și tehnicieni pentru a surprinde momentul pentru posteritate. Punerea în scenă, pregătită pentru un public de 80.000 de fani, include hiturile Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free and We Are The Champions. Filmul-concert prezintă material de arhivă și interviuri cu formația în timpul turneului. „Re-masterizat, concertul arată fantastic pe marele ecran iar documentarul este o introducere excelentă – a fost un moment extraordinar în istoria trupei” – Brian May și Roger Taylor.

 

Mai multe detalii:

Website: www.happycinema.ro

https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti/

 

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate.  Este cinematograful întregii familii, pentru toţi cei care îşi doresc să radă cu poftă, să aibă aventuri care taie respiraţia sau să trăiască momente de suspans în 3D. HAPPYCINEMA®este locul preferat pentru petrecerea timpului liber. Cinematograful este localizat în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan din București. Iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o cafenea spațioasă.
În sălile cineplexului HAPPYCINEMA® dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul poate viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile.


Website: www.happycinema.ro


Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti