Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Primeste notificari cand avem bilete disponibile

Vreau sa fiu notificat primul despre evenimentele viitoare, direct pe e-mail.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Kraftwerk. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Vazut ca un adevarat grup avangarda la vremea aparitiei lor pe scena internationala, Kraftwerk a adus o majora contributie la dezvoltarea muzicii electronice, devenind principalul punct de referinta pentru numeroase tinere trupe ce le-au urmat. Ceea ce Kraftwerk a creat la nceput - un sound revolutionar combinat cu sectiuni ritmice si melodii sintetizate, toate aranjate in general intr-un stil clasic acompaniat de versuri simple - a devenit mai tarziu cunoscut ca synthpop, electro, techno, house si IDM (muzica dance inteligenta), trupa generand astfel un impact masiv aproape asupra tuturor genurilor muzicii populare moderne.

Florian Schneider si Ralf Hutter au pus bazele Kraftwerk in 1970, urmand ca mai tarziu celor doi sa li se alature Wolfgang Flur si Karl Bartos.

Componenta trupei a mai suferit schimbari de-a lungul timpului, in formula actuala fiind Ralf Hutter (voce, clape, sintetizatoare, producator, "lider de trupa"), Fritz Hilpert, din 1987, (percutii, sintetizatoare, inginer de sunet), Henning Schmitz, din 1992 (sunetele de bass, sintetizatoare, clape inalte) si Stefan Pfaffe, din 2008, (operator video).

Timp de aproape 40 de ani, Kraftwerk a fost constant in atentia fanilor, piese precum Tour de France, The Robots, Radioactivity, Neon Lights, Autobahn sau The Model fiind considerate veritabile imnuri ale muzicii electronice. Lansand de-a lungul carierei 12 albume de studio, trei materiale live, peste 10 compilatii, 25 de single-uri si o videografie de aproape 20 de titluri, Kraftwerk este astazi vazut ca o adevarata legenda a muzicii electronice, fiind considerat cel mai influent grup al tuturor timpurilor, dupa Beatles!

Pe langa inovatiile muzicale, Kraftwerk a investit constant si in reprezentatiile live: proiectii gigantice, roboti si imagini holografice impresionante, toate intr-un fascinant mix de sunet, imagine si culoare ce transforma un simplu concert intr-o experienta multimedia senzationala.