Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Stefan Banica. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Stefan Banica spune “Te iubesc, femeie!”

Concerte in premiera in Focsani – 6 martie

si Piatra Neamt – 7 martie

 

 

 

Stefan Banica sarbatoreste si in acest an femeia prin doua concerte extraordinare, care vor avea loc in Focsani, pe 6 martie și in Piatra Neamt pe 7 martie. Spectacolele “Te iubesc, femeie!” vor avea loc in Salile Polivalente din respectivele localitati, de la ora 19.30.

In urma cu sapte ani, Ștefan Banica a inceput tradiția concertelor dedicate doamnelor și domnisoarelor, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Anul acesta, pentru prima data, spectatorii din tara vor avea ocazia sa se bucure de concertele „Te iubesc, femeie!”, care pana acum au avut loc doar in Bucuresti. Astfel, concertele Stefan Banica „Te iubesc, femeie!” vor avea loc in premiera in Focsani și Piatra Neamt, pe 6, respectiv 7 martie.

Playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!” cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Stefan Banica. Productia pune accent pe emotie si sentiment, insa nu vor lipsi invitatii specialis momentele inedite, pline de emotie si bucurie.

Stefan Banica a lansat de-a lungul timpului foarte multe cantece de dragoste, iar spectacolul “Te iubesc, femeie!” este ocazia perfecta de a le darui eternului feminin. Toti cei prezenti vor fi invaluiti de o atmosfera unica, misterioasa si pasionala asemenea dragostei si femeii. In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei, cantece mai noi sau mai vechi, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte.

Daca vrei sa petreci o seara speciala, vino impreuna cu cei dragi la concertul Stefan Banica - “Te iubesc, femeie!”

6 martie, ora 19:30 – Focsani, Sala Polivalenta

7 martie, ora 19:30 – Piatra Neamt, Sala Polivalenta