Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Stefan Banica. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017

 

Pentru ca cele doua zile, 15 & 16 decembrie, Sala Palatului sunt SOLD OUT,

 Al treilea spectacol pe 17 decembrie

 

 

 

Stefan Banica continua traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania.

 

Asa cum ne-a obisnuit, biletele de la  primele doua concerte, pe 15 si pe 16 decembrie s-au epuizat rapid asa ca avem si cel de ala treilea spectacol pe 17 decembrie. Toate concertele incep la 19.30, la Sala Palatului.

 

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie - Concertele Extraordinare de Craciun. Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului in fiecare an si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

 

In Concertele de Craciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Stefan Banica, cat si piese noi, care vor aparea la inceputul acestei toamne pe un nou material discografic – “Picat din Luna” – album ce va purta semnatura inconfundabila a lui Stefan Banica si care va contine multe cantece noi si colaborari neasteptate.

  

Stefan Banica este un artist complet, ce a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

 

Mai multe detalii despre noul album Stefan Banica – “Picat din Luna” si concertele de Craciun si multe altele, puteti gasi aici:

 

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

https://www.stefanbanica.ro