Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Stefan Hrusca. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Stefan Hrusca (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramures) este un interpret roman din Maramures de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales prin colindele pe care le interpreteaza. A debutat ca artist in anul 1981 cu Cenaclul Flacara, pana in 1984 a sustinut peste 1000 de spetacole impreuna cu cenaclul. Incepand cu anul 1991 s-a stabilit in Toronto, Canada.

Discografie:
    
Ruga pentru parinti (1984)
    
Urare pentru indragostiti (1986)
    
Colinde I (1990)
    
La savarsitu' lumii (1993)
    
Ziurel de ziurel (1995)
    
Fostele iubiri (1995)
    
Sfanta-i sara de Craciun (2001)
    
20 de ani (2001)
    
Craciunul cu Hrusca (2001)
    
Iarasi flori dalbe (2005)
    
Balade speciale (2007)
    
La mijlocu' cerului (2012)