Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Suie Paparude. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Suie Paparude este o formatie romaneasca de muzica electronica. Formatia a debutat in toamna lui '93, in Go Club cu o atmosfera de new-wave-alternativ. Trupa a participat la multe festivaluri si concerte autohtone si din Europa.

Suie Paparude este reconscuta pentru stilul si sunetul distinct de breakbeat. Formatia a cantat in deschiderea unor concerte cu trupe apreciate international, cum ar fi Depeche Mode.. In 1995, Mihai Dobre si Mihai Campineanu lanseaza priuml album, intitulat "Suie Paparude", incluzandu-l si pe DJ Vasile. In 1997, DJ Vasile paraseste trupa pentru a urma o cariera solo inainte ca cei 2 sa lanseze al doilea album al trupei intitulat "Salveaza-te", incluzand melodia "Iarba Verde De Acasa", filmata langa Bran in 1998. In 1998 apare maxi-singlelul "Musca". In 2009, Cezar Stanciulescu (Junkyard) paraseste trupa si este inlocuit cu Bean (Alexe Marius Andrei).

Discografie :
    
1995 – Suie Paparude
    
1997 – Salveaza-te
    
2000 – Urban
    
2003 – Atac la persoane
    
2005 – Scandalos    

2008 – A fost odata...
    
2010 – E suflet in aparat