Se incarca...

Bilete disponibile UNFINISHED Festival

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre UNFINISHED Festival. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

 

 

FESTIVALUL UNFINISHED

C R E A T I V I T Y    M E E T S    H U M A N I T Y

25—28 MAI 2017

SALA DALLES, BUCURESTI

 

Festivalul UNFINISHED va reuni lideri din domeniile creative, de tehnologie si antreprenoriat pentru a inspira si motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentari interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expozitii, evenimente de networking si concerte. 

Focusandu-se pe tema principala Creativity meets Humanity, Festivalul va explora diverse moduri in care creativitatea poate contribui la dezvoltarea pozitiva a comunitatilor si societatii in care traim. Fiecare zi a Festivalului va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participantii vor putea sa descopere atat noi metodologii de lucru, cat si povesti de succes care sa ii inspire sa fie mai creativi in munca lor de zi cu zi.

Printre speakerii confirmati se numara: Enrico Bossan - Fabrica, Micha Bruinveils - World Press Photo,  Alice Cabaret - The Street Society, Justin Durazzo - Droga5, Bogdan Nicolai - AList Magazine, Emil Cartis - Romanian Design Council,  Max Stossel - Time Well Spent, Jason Grullon - Virtu, Rob Fitzpatrick - The Mom Test. 

Festivalul va avea loc in paralel cu expozitia World Press Photo (WPP) care prezinta cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial. Intr-o conversatie conceptuala cu imaginile prezentate in WPP, festivalul va prezenta instalatii de arta care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societatii, istoriei si contextului geopolitic actual.

Vor expune artisti din 6 tari, printre care Alfredo Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri. Pe langa aceste expozitii, Festivalul UNFINISHED va prezenta si o serie de proiecte de VR de la Sundance Film Festival si CINETIC, precum si projection mapping de la Les Ateliers Nomads.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.unfinished.ro si contactati-ne pe bcord@eidosfoundation.org.