Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
Evenimentul este o productie Marcel Avram in colaborare cu East European Concert si D&D East Entertainement. Biletele se distribuie exclusiv prin Eventim.ro

Concertul AC/DC va avea loc în data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei. Biletele au mai multe categorii de preturi:
127,2 RON
(primele 20.000 de bilete, apoi preţul acestora va fi de 148,4 lei),
265 RON – Golden Circle (în faţa scenei)
477 RON – VIP - locuri pe scaune 
La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor este limitat.

Pe langa site-ul www.eventim.ro, biletele mai pot fi achizitionate din punctele de vanzare din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Germanos din intreaga tara, magazinele Vodafone si librariile Humanitas. Lista completa a punctelor de vanzare o puteti aici: http://www.eventim.ro/portal/ro/outlete/romania/

In premiera, Eventim.ro ofera o noua facilitate pentru concertul AC/DC: bilete in rate, sub forma a doua vouchere.

Eventim.ro ofera in premiera posibilitatea achizitionarii biletelor in doua rate egale ca valoare, reprezentate de doua vouchere. Acestea asigura accesul la concert doar impreuna. Categoriile de bilete care pot fi achizitionate sub forma de vouchere sunt Normal Circle si Golden Circle.

Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher (denumit N1 pentru Normal Circle, respectiv G1 pentru Golden Circle) s-a pus in vanzare luni, 21 decembrie, si poate fi cumparat numai pana in data de 10 februarie (inclusiv). Al doilea voucher (N2, respectiv G2) este disponibil doar in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Asadar, accesul la concert se face doar cu cele doua vouchere (N1 si N2, respectiv G1 si G2), cu valoare egala. Primul voucher asigura posibilitatea achizitionarii celui de-al doilea la acelasi pret cu primul. Atentie! Accesul la concert nu se poate face decat cu cele doua vouchere (la fiecare categorie). Un singur voucher nu are valoare de sine statatoare.

Contravaloarea voucherelor nu se returneaza decat in situatii exceptionale: amanarea sau anularea evenimentului. Cele doua vouchere vor fi preschimbate la intrare intr-un bilet. Detalii desprea aceasta, in zilele premergatoare concertului. Voucherele vor fi scanate la intrare.
Harta
  • Piata Constitutiei

    Piata Constitutiei
    050701 Bucuresti

    Pia%C5%A3a%20Constitu%C5%A3iei%2C%20Bulevardul%20Libert%C4%83%C8%9Bii%2C%20Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri