Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
Aerosmith in Romania! 

Events prezinta cea mai mare trupa de rock & roll a Americii, intr-un concert in premiera in Romania. Aerosmith canta pe 18 iunie in Bucuresti, la Zona Arena, in cadrul turneului lor european din 2010 „Cocked, Locked, Ready to Rock!”.
 

Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari din istorie – peste 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa va concerta la Bucuresti in formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hituri ca Amazing, Crazy, Crying, Pink, Don’t Wanna Miss a Thing, Dream On, Jaded, Walk This Way, Janie's Got a Gun, Love in an Elevator, Livin' on the Edge si multe altele.  

Sound-ul Aerosmith, cu radacini blues-hard-rock, a ajuns sa incorporeze de-a lungul timpului elemente pop, heavy metal, glam metal si rhythm and blues, devenind o sursa de inspiratie pentru zeci de alte trupe si artisti.  

Sorina Burlacu, Director General: „Events este printre putinii promoteri est-europeni care reuseste performanta sa puna Bucurestiul pe harta turneului Aerosmith. Singurele capitale apropiate care vor avea privilegiul de a-i vedea live pe cei mai iubiti rockeri ai Americii sunt in acest moment Atena si Praga. Estimam ca apetitul fanilor pentru bilete va depasi capacitatea locatiei”.  

Biletele la pretul de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate incepand de maine, 26 februarie, ora 09.00, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe http://www.eventim.ro/. Biletele vor putea fi achizitionate si in 2 rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56. 

Membrii fanclubului Aerosmith vor putea gasi pe http://www.aeroforceone.com/ pachete speciale pentru concertele din cadrul turneului „Cocked, Locked, Ready to Rock!”- bilete alaturi de articole personalizate cu trupa lor preferata sau pachete ce includ sansa de a intalni membrii formatiei! Apasa AICI pentru aceste pachete speciale!
Harta
  • ZONE ARENA

    Barbu Vacarescu 164, Floreasca
    . Bucuresti

    Bucuresti%2C%20Romania