Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CÂŞTIGĂTORUL A PATRU TITLURI GUITAR PLAYER MAGAZINE'S READER POLL PENTRU CEL MAI BUN CHITARIST DE JAZZ, AL DI MEOLA, REVINE ÎN TIMIŞOARA ÎN ACEASTĂ VARĂ!

Al Di Meola revine în România pentru a încânta iubitorii de muzică bună cu un nou concert, pe 11 iunie la Filarmonica Banatul, în Timişoara. Artistul va susţine un concert şi la Cluj-Napoca în data de 13 iunie, la Opera Naţională Română.

AL DI MEOLA - WORLD SINFONIA reprezintă un melanj între piesele sale celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney şi compoziţii noi. Alături de celebrul chitarist, pe scenă se vor afla şi Peo Alfonsi  la chitară,  Fausto Beccalossi  la acordeon şi Peter Kaszas la tobe.

Al Di Meola (numele său real fiind Al Laurence Dimeola), s-a născut pe data de 22 iulie 1954 în New Jersey, SUA şi este un chitarist de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american, având origine italiană. Faimosul chitarist a compus şi cântat inclusiv o piesă de pe coloana sonoră a jocului Grand Theft Auto: Vice City, intitulată Ritmo De La Noche, pe lângă interpretarea faimoasei piese Milonga Del Angel într-un episod din „Clanul Soprano”.

Chitaristul american de origine italiană a izbutit să farmece pasionaţii de muzică de calitate de pe multiple continente, reuşind astfel să primească una dintre cele mai prestigioase distincţii acordate de către Guitar Player Magazine, aflându-se de patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitarişti de jazz, o performanţă de neegalat până în prezent.

Biletele pentru concertul de pe 11 iunie de la Filarmonica Banatul din Timişoara se găsesc în reţeaua Eventim şi la casieria Filarmonicii cu următoarele preţuri:

- 500 lei (VIP cu Meet&Greet, plus CD cu autograf şi poze cu artistul ) – doar 14 locuri situate central în rândul 7.

- 350 lei (categoria I)

- 250 lei (categoria II)

- 200 lei (categoria III)

- 150 lei (categoria IV)

- 100 lei (locuri cu vizibilitate redusă)

Harta
  • Filarmonica Banatul Timisoara

    Bd. C. D. Loga nr.2
    300022 Timisoara

    Bulevardul%20Constantin%20Diaconovici%20Loga%202%2C%20Timi%C8%99oara%2C%20Romania