Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concert Alina Manole – neCântate 2.0

24 iunie 2017, București, Teatrelli

 

Alina Manole cântă rar de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica și versurile ei trebuie să ajungă la spectator în forma lor complexă, pentru un plus de dinamică a stărilor pe care artista le transcrie în compoziții. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le-a scris stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul.

O dată pe an, din 2015 încoace, artista s-a prezentat singură în fața publicului, în București, în sala de concerte Teatrelli. Anul acesta, “fata cu Luna Pătrată” a decis ca în 2017 apariția ei să aibă un accent suplimentar de imaginație. S-a născut astfel un nou concept de spectacol, multimedia, ce va surprinde o nouă ipostază a artistei. Cine va veni să o vadă și să o asculte, va asista - de fapt - la un dialog între Alina - Cântătoare și … Alina – Povestitoare, într-o construcție specială de show. Introducerea elementelor multimedia a dus la noua denumire de spectacol – Necântate 2.0 și, pentru că nimic nu este întâmplător, data de concert – 24 iunie – are în ea, deja, o dublă magie, de sărbătoare a Sânzienelor și de seară cu Lună Nouă!

Ca orice concept nou de spectacol, dialogul Necântate 2.0 va purta o amprentă suplimentară de emoții, pe care vă invităm să le primiți, cu inima deschisă, în seara de concert!

Mai multe detalii vor fi anunțate pe pagina facebook.com/AlinaManoleOficial

Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor români. Nu cântă despre Dragostea perfectă, concertele din spatele ușilor închise sunt povestite ca un secret magic, din om în om, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă, vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise.

Prin cele 4 albume de până acum – Luna Pătrată, Cu Drag, Dragoste în 3, Fericirea de Luni -  a definit un stil muzical cu amprentă puternică, indiferent de conceptul de spectacole pe care le-a creat și pe care le propune publicului: Concert-standard de Lună, Joia Păcătoșilor, Necântate și, în premieră pentru 24 iunie 2017, Necântate 2.0

Mai multe informații despre artistă se găsesc la următoarele adrese:

www.alinamanole.ro

facebook.com/AlinaManoleOficial

Harta
  • Teatrelli

    Piata Alexandru Lahovari, nr. 7
    010464 Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri