Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Amon Amarth
Johan Hegg - voce
Johan Söderberg - chitara
Olavi Mikkonen - chitara
Ted Lundström - chitara
Fredrik Andersson - tobe

Formatia suedeza AMON AMARTH este in prezent una dintre cele mai importante trupe de death metal melodic din lume, avand la activ 9 albume discografice. “The Pursuit of Vikings”, "Twilight of the Thunder God" sau "Guardians of Asgaard" sunt piese de rezistenta pentru orice club de rock/metal si cu siguranta nu lipsesc din playlist-ul oricarui amator de sonoritati metal.

Trupa a fost fondata sub numele de Scum, abordand sonoritati grindcore, in anul 1988 de catre Paul „Themgoroth” Mäkitalo - voce, Olavi Mikkonen - chitara si Ted Lundström - bas.
Sonoritatile formatiei s-au indreptat spre zona death metal melodic odata cu cooptarea noului solist vocal, Johan Hegg.
Numele de AMON AMARTH a fost adoptat in anul 1991, odata cu lansarea pe piata a primului demo intitulat “Thor Arise”.

Pe data de 27 ianuarie 2011 Metal Blade lanseaza primul single "War of the Gods", ce prefateaza ultimul album al formatiei intitulat “Surtur Rising”, lansat pe data de 29 martie 2011. Pentru acest nou material tobele au fost inregistrate in studioul Park din Stockholm, iar restul instrumentelor in studioul Fascination Street din Orebro, Suedia. “Surtur Rising” este promovat printr-un turneu ce include America si Europa si care va ajunge si in Romania in data de 19 noiembrie 2011.

 

AS I LAY DYING:
Josh Gilbert - bas, voce
Nick Hipa - chitara
Tim Lambesis - voce
Jordan Mancino - tobe
Phil Sgrosso – chitara

 

AS I LAY DYING, formatie americana de metalcore ce isi are sediul in San Diego (California), a fost infiintata in 2000 de catre Tim Lambesis - voce, insa o formula completa prinde contur in anul 2001.
Dupa semnarea unui contract avantajos cu Metal Blade America, formatia lanseaza primul album “Beneath the Encasing of Ashes” in 2001, castigand foarte repede simpatia publicului si a presei de specialitate.  Rezultatele nu intarzie sa apara si “An Ocean Between Us”, material lansat in 2007, ajunge pe locul 8 in Billboard 200 si locul 1 pe Top Rock chart.
In 2007, AS I LAY DYING a castigat la MTV 2 premiul "Ultimate Metal God”. In 2008 a fost numita formatia anului la San Diego Music Awards, iar piesa "Nothing Left” a fost nominalizata la premiile Grammy din acelasi an.

Pentru 2011 formatia pregateste un album aniversar.  “Vom lansa un material special pentru a aniversa zece ani de As I Lay Dying. Va fi o combinatie de piese noi, cover-uri, remixuri. Vrem sa oferim fanilor ceva cu totul special. Trei piese noi sunt deja in faza de mixaj”
Pe data de 19 noiembrie 2011, evenimentul va fi sarbatorit de catre fanii din Romania ce vor fi prezenti la primul concert al trupei in tara noastra.
Harta
  • Arenele Romane

    Str. Cutitul de Argint, 26 (Parcul Carol)
    040557 Bucuresti

    Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri