Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

„ARTĂ” de Yasmina Reza!

Ar fi suficient atât, ca să înțelegeți ce spectacol vă propunem!

Yasmina Reza, o autoare de mare succes, o intelectuală de rasă, pluripremiată, ale cărei piese se joacă pe toate meridianele.

„ARTĂ”, titlul piesei, un domeniu vast...

Arta poate unii oamenii, poate hrănii sufletele, poate salva lumea... Sau... poate leza interese meschine, poate deranja mediocritatea sau poate fi împiedicată de frustrați... Depinde!

Spectacolul „ARTĂ”, o comedie excepțională, atinge teme importante: pseudo-arta și elitismul, snobismul, frustrarea, lipsa unei ierarhii de valori, care duce la violență și haos.

Un tablou și trei prieteni!

Monocromismul pânzei este doar o metaforă...

Cei trei prieteni străbat labilitatea unei relații interumane, fiecare din unghiul poziției sale sociale și a structurii lor sufletești.

„ARTĂ” este o piesă al cărei text, cu adevărat inteligent, analizează cu subtilitate trei tipologii umane, pe care, dacă avem curajul, le putem regăsi în preajma noastră, în fiecare zi!

O contribuție importantă la versiunea română a acestei piese o are traducătoarea Violeta Popa, care a păstrat savoarea și farmecul textului original, nealterând nici o nuanță a personajelor, atât de importante în mesajul acestei piese de valoare!

 

Distribuție: Alex Călin, Idris Clate și Valentin Florea

Regia: Alexandru Jitea

Traducere: Violeta Popa

 

Harta
  • Cinema Pro

    Strada Ion Ghica Nr. 3
     Bucuresti

    Strada%20Ion%20Ghica%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri