Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Bucura-te de transmisiunea prin satelit a spectacolului The Royal Ballet: AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR

„Aventurile lui Alice in Tara Minunilor” a aparut pe scena in 2011, in regia lui Christopher Wheeldon, intr-o explozie de culoare, magie scenica si coregrafie sofisticata. Scenografia lui Joby Talbot combina lumi muzicale contemporane cu melodii zdrobitoare de balet ale secolului al 19-lea.

Imaginatia salbatica a lui Bob Crowley a facut ca decorul desenat de el sa fie superb, de la papusi pana la proiectii, pentru a face ca Tara Minunilor sa fie cat mai reala posibil. Alice intalneste o serie de personaje extraordinare si usor de recunoscut.

Piesa de balet a lui Christopher Wheeldon, inspirata de mult iubita carte a lui Lewis Carroll va indeamna sa o urmati pe Alice jos, in gaura de iepure.

La o petrecere in gradina intr-o dupa-amiaza insorita, Alice este surprinsa sa il vada pe prietenul parintilor ei, Lewis Carroll transformandu-se intr-un iepure alb. Cand ea il urmeaza jos in gaura de iepure lucrurile devin din ce in ce mai interesante … cand Alice se aventureaza prin tara Minunilor, ea se intalneste cu nenumarate creaturi ciudate.

Harta
  • Happy Cinema

    Liberty Center, Etaj 2, Strada Progresul 151-171
    050696 Bucuresti

    Liberty%20Center%2C%20Etaj%202%2C%20Strada%20Progresul%20151-171%2C%20Bucure%C8%99ti%20050696%2C%20Romania