Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Reprezentantii Centrului Cultural Media Radio Romania ne-au informat ca deocamdata Sala Radio nu mai poate fi inchiriata. "O noua metodologie de inchiriere a Salii Radio va fi supusa spre analiza si aprobare Consiliului de Administratie al SRR, dupa care va stam la dispozitie pentru orice detalii sau solicitari". Din acest motiv evenimentul Avishai Cohen nu se va tine in data de 9 noiembrie.

 

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta cu mandrie in Romania

 

AVISHAI COHEN

În luna martie a anului 2017, trompetistul Avishai Cohen isi va lansa noul album si va incepe turneul de promovare pentru mult asteptatul sau album ce va fi lansat tot la prestigiosul label ECM. Dupa aclamatul debut pe o scena din Romania (Sala Radio, Noiembrie 2016), iata ca Jazz Syndicate Live Sessions il readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.

 

Votat tip de trei ani consecutiv drept “Rising Star” de catre prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual si un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ sef de formatie sau sideman. Prestigioasa publicatie The New York Times l-a descris ca fiind "un trompetist extravagant de inzestrat, relaxat și sentimental... combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul", în timp ce Chicago Reader l-a considerat ca fiind "probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

 

Pe langa aclamata activitatea muzicala cu trioul Triveni, trompetistul inregistreaza si sustine turnee mondiale alaturi de Mark Turner Quartet, sau 3 Cohens Sextet - bandul de familie alaturi de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, și frazzle saxofonist Yuval. Cohen a fost, de asemenea, un membru marcant al prestigiosului San Francisco Jazz Collective, cap de afis la “sacrul” Village Vanguard sau Carnegie Hall, și a apărut pe coperta prestigioasei DownBeat Jazz Magazine in ianuarie 2012. Din 2015, Avishai Cohen a fost numit si director artistic al Festivalului Internațional  de Jazz de la Ierusalim.

 

In seara de 9 Noiembrie, pe scena de la Sala Radio, vor urca:

 

Avishai Cohen - trompeta; Yonathan Avishai - pian; Yoni Zelnik - bass; Jonathan Blake - baterie;

 

Evenimentul “AVISHAI COHEN”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

 

*   KENNY GARRETT - Do Your Dance - 23 Februarie 2017, Sala Radio - Bucuresti;                                                     25 Februarie 2017, Casa de Cultura a Studentilor - Cluj;

*   JOE LOVANO - Master of Saxophone: 25 Martie 2017, Sala Radio - Bucuresti;

*   SOMI - The Lagos Music Lounge: 13 Aprilie 2017, Sala Radio - Bucuresti;

 

 

PROGRAM:

Concertul “AVISHAI COHEN” va avea loc pe 9 Noiembrie 2016, orele 20:00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

 

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

 

VIDEO:

https://vimeo.com/151523882

https://www.youtube.com/watch?v=cQaNM24oefM

 

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

Harta
  • Sala Radio

    str. General Berthelot, nr. 60
    010163 Bucuresti

    Strada%20General%20H.%20M.%20Berthelot%2060%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri