Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca si grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar. 

Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai. Flamenco este o forma de arta pasionala si seducatoare, o cultură misterioasă și neînțeleasa, care a “ars” Andalucía timp de aproape 500 ani, ajungand astazi sa aiba milioane de “aficionados” in toată lumea.

Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Irina Sarbu - “BEATLES FLAMENCO JAZZ”

Lucas Molina, exoticul dansator din Buenos Aires, cunoscut mai ales pentru colaborarile cu David Bisbal si Andra, Loredana Groza, sau showurile de la Sala Radio, Ateneul Roman etc., si asistați de cativa talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatură Jazz Syndicate, vor explora într-o manieră de jazz sau flamenco non-conformistă celebrele hituri Beatles, invitandu-ne sa “ardem” intr-o seara plina de viata, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!


Evenimentul “BEATLES FLAMENCO JAZZ”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

CANDY DULFER - Together World Tour - 17 Octombrie 2017, Sala Palatului/Bucuresti;

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=yxC2EgF7FO8
https://www.youtube.com/watch?v=bAYFJ1YkoAw
https://www.youtube.com/watch?v=qslZff3ypvM

Harta
  • BLACK by Doncafe @ Baneasa Shopping City

    Strada Bucuresti - Ploiesti, 42D, sector 1
    015011 Bucuresti

    %C8%98oseaua%20Bucure%C8%99ti-Ploie%C8%99ti%2042D%2C%20Bucure%C8%99ti%20013696%2C%20Romania