Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive si mai admirate trupe rock din Romania, implineste 30 de ani. Aniversarea va fi celebrata la Sala Palatului, in data de 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei.

"Cuvintele pe care le rostim ni se par prea putine pentru a exprima ceea ce simtim."

Foarte tineri, in 1981, au cautat „Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emotiile si gandurile. Au trecut 30 de ani de atunci, 30 de ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarba prin par”, apoi „Daca vrei”, „Un sfarsit e un inceput”, „Scriori iubite”, „Nu-mi da tot intr-o zi”, la protestul din „Se lasa rau”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boala de ganduri”, apoi o imbinare intre cele doua si o reintoarcere la matca prin „Zmeie”, „Stem”, „Intre vise”, Celelalte Cuvinte si-a pastrat mereu crezul, valorile si personalitatea artistica, dobandind statutul de trupa-legenda a rock-ului romanesc. Nu si-a dezamagit niciodata fanii, nu a facut niciodata compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, in calitate de trupa a Casei Studentilor din Timisoara, Celelalte Cuvinte a sustinut primul concert in "sala festiva" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de nastere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va avea loc in data de 8 decembrie. Joi, 22 septembrie, s-au pus in vanzare biletele. Acestea sunt disponibile exclusiv in Reteaua Eventim si sunt impartite in patru categorii, in functie de pozitionarea in sala.

Concertul va fi precedat de un turneu national. Datale de turneu si orasele vor fi anuntate in curand.

Calin PopMarcel BreazuLeontin IovanTiberiu Pop si Ovidiu Rosu se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din toata tara, carora le vor spune, in stilul propriu, povestea celor 30 de ani.

***

Cu ocazia anuntarii concertului aniversar, fanii Celelalte Cuvinte beneficiaza de o oferta speciala: primele 300 de bilete din categoria 4 au pretul promotional de 30 de lei. Dupa epuizarea acestora, tichetele din aceasta categorie vor avea valoarea de 50 de lei.

Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.


Discografie:

-          1984 – V/A – Formatii Rock #8 – vinil, Electrecord

-          1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord

-          1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord

-          1992 – LP – Se lasa rau – Vinil, Toji Production

-          1995 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo

-          1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord

-          1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records

-          2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music

-          2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.



 

Videoclipuri
Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri