Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cele mai frumoase amintiri raman vesnic in sufletul nostru datorita unor artisti a caror muzica ne-a alinat de-a lungul timpului fiecare gand si emotie traita.

Hiturile "Pe nisipul de la mare", "Mona", "Cenuşăreasa", "Mai întoarce Doamne roata", "În staţie la Lizeanu", "S-a rupt lanţul de iubire" şi multe altele vor răsuna la Sala Palatului, unde Nelu Vlad & Formaţia Azur promit un spectacol de poveste.

 „Lantul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vietii" sau „Inelus cu piatra scumpa” sunt doar cateva din melodiile ce vor fi interpretate . Pentru cei nostalgici, Dan Ciotoi si Formatia Generic promit o seara cu piese ce v-au incantat tineretea.

 De-a lungul anilor, carciumile si caminele culturale  deveneau neincapatoare atunci cand Costel Geambasu si Odeon dadeau concerte. Cine nu fredoneaza si acum hitul "Trenul Vietii"?

Vedeta de televiziune Rocsana Marcu, este cunoscuta publicului larg si datorita succesului pe plan muzical pe care l-a avut cu Trupa Hora dar si pentru colaborarile cu Nelu Ploiesteanu si multi alti interpreti de muzica de petrecere. Stilul balcanic pe care l-a abordat recent impreuna cu colega ei- Lorena, a propulsat-o rapid in topuri. Dovada stau piesele celebre Dale, Viata, Viata si Tika Taka, ce au ajuns rapid la inimile oamenilor.

 

Cristian Rizescu, fost component al trupei Real B, care în anii ’90 făcea furori cu melodiile „Vino, vino” şi „La închisoare”, va promite o seara de neuitat alaturi de ceilalti artisti.

 

Pzentatoarea evenimentului, actrita Jeni Nicolau, va aduce zâmbetul pe chipurile celor din sala datorita umorului sau inconfundabil dar si parodiilor pe care le va interpreta si care au devenit virale pe internet.