Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Christmas Rocks se transformă în Christmas Rock Fest!

Christmas Rocks în Silver Church cu Trooper,  Terrana band,  Cargo si  Pseudonoise

 

 

Phoenix Entertainment invită toți fanii rock-ului pe 15 si 16 decembrie în Silver Church la o petrecere de Crăciun sub egida „Christmas Rocks”, dedicată muzicii lor preferate.

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în Silver Church. În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani.

Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri. În Silver Church vor răsuna, în prima zi de Christmas Rock Fest, piese memorabile care au marcat iremediabil muzica rock din țara noastră, precum „Ziua Vrăjitoarelor”, „Călare pe motoare”, „Dacă ploaia s-ar opri” sau „Aproape de voi”. În plus, Cargo va prezenta live și piesa al cărei videoclip a fost lansat pe 6 noiembrie, „A 5-a dimensiune”,

În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). Așadar, prima zi de Christmas Rock Fest se anunță a fi incendiară, cu o porție consistentă de muzică în cadrul unei petreceri dedicate rockerilor înfocați.

 

Pe 16 decembrie pe  scenă vor urca cunoscutul tobosar Mike Terrana alături de trupa sa nou înființată pentru o porție consistentă de piese în stilul clasic rock’n’roll, precum și îndrăgita formație Trooper. Evenimentul se anunță a fi cea mai tare petrecere de sfârșit de an, iar cei prezenți vor avea parte de numeroase surprize din partea organizatorilor.

În spiritul lui Moș Crăciun, toți deținătorii de bilet vor primi un cadou special cu semnături originale. În plus, cei care își doresc să petreacă o noapte rock pe cinste trebuie să se grăbească în achiziționarea biletului deoarece primele 200 de bilete cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru un meet and greet cu Mike Terrana și Trooper .

Terrana Band

Mike Terrana este un toboșar foarte apreciat și este cunoscut în lumea întreaga datorită colaborării sale cu regina metalului finlandez Tarja Turunen, dar și cu alți artiști precum Steve Lukather, Tony Macalpine,  Yngwie Malmsteen, Axel Rudi Pell, Masterplan, Gamma Ray sau Rage.

Terrana nu este numai un percuționist excelent, ci și un showman excepțional, oferind prestații uimitoare datorită carismei și talentului său. Influența principală în stilul abordat de Terrana band aparține muzicii anilor de glorie ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath. Formația îi include și pe Fabri Kiarelli, un chitarist și vocalist versatil, precum și pe Alberto Bollati, un bassist talentat ce se poate lăuda și cu o voce foarte bună.

          Trooper

Trooper este una dintre cele mai aclamate formații de rock din Romania.  Trupa numără deja 18 ani de activitate, având 7 albume de studio la activ, sute de concerte susținute, unele dintre ele desfășurându-se în deschiderea unor artiști de calibru precum Prodigy, Sepultura, The Cult, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth sau Manowar. Trupa a ajuns să domine topurile de specialitate : Aurelian Dincă - Locul I la categoria "Chitaristul anului", "Trooper I" - cel mai bun disc al anului, Ionuț Rădulescu - "Basistul anului", Trooper - "Grupul anului" și Alin Dincă - Locul II la categoria "Cel mai bun solist vocal", sub Cristi Minculescu (conform Heavy Metal Magazine și Bestial Metal). Concertele Trooper debordează de pură energie rock, fiind o experiență muzicală de neuitat.

Reamintim fanilor că, în baza biletului, vor primi de la Mos Crăciunul rockerilor un cadou special cu semnături originale ale artiștilor. În plus, primele 200 de bilete sau abonamente cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru sesiuni de meet and greet cu formațiile lor preferate.

Biletele sunt disponibile in rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe www.eventim.ro  la prețurile de 50 de lei (până pe 27 noiembrie), 60 de lei (în perioada 28 noiembrie - 15 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului.

Sponsori / Parteneri