Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Din cauza vremii instabile concertul City Opera din aceasta seara va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, si nu in Curtea Palatului Princiar din Cetate asa cum era planificat initial. 

 

Ora de incepere a concertului a ramas aceeasi: 20:30. 

Biletele vandute raman valabile. Iar la fata locului se pot fi achizitionate bilete.

 

Opera, Musical si Muzica de film in aer liber la Oradea

cu Laura Bretan si alti artisti de marca

Primavara aduce la Oradea pe unii dintre cei mai consacrati artisti ai momentului in cadrul evenimentului City Opera 2017.

LAURA BRETAN este cea mai tanara cantareața nominalizata la CHICAGO MUSIC AWARDS, o fetita de 14 ani cu o voce matura de opera castigatoare la ”Românii au talent”si finalista la ”America’s got talent”. Laura va concerta pentru prima data in Oradea alaturi de soprana Diana Oros, tenorul Hector Lopez si basul Geani Brad.

Concertul va avea loc vineri, 5 mai 2017, la ora 20:30, în Cetatea Oradea. Solistii,  alaturi de corul si Orchestra PROART sub bagheta dirijorului Ovidiu Niculas vor interpreta pentru public fragmente din operele lui Mozart, Verdi, Puccini, fragmente din musical-uri celebre dar si muzica de film, gen care a cucerit publicul in ultimii ani.

City Opera 2017 isi propune sa promoveze muzica de calitate si sa ajute publicul oradean sa redescopere frumusetea muzicii de opera.

“In felul acesta, impreuna, noi si publicul nostru dorim sa construim Oradea culturala, muzicala, asa cum se cuvine, raportat la istoria acestui oras si la valorile care au luminat drumul pe care, iata, acum pasim spre viitor. Dorim o traditie mereu incarcata de prospetime si valoare!, a declarat Ovidiu Niculas, directorul artistic al City Opera.

Academia ProArt intentioneaza ca urmatorul eveniment City Opera sa fie productia Operei Naționale Romane din Cluj a carei manager este oradeanul Florin Estefan si anume ”NABUCCO” de G. Verdi – opera in aer liber.

 Video:

Laura Bretan - O mio babbino caro - Finals America's Got Talent - September 13/2016

Harta
  • Cetatea Oradea

    Piata Emanuil Gojdun nr. 41
    410060 Oradea

    Pia%C8%9Ba%20Emanuil%20Gojdu%2C%20Aleea%20Emanuil%20Gojdu%2C%20Oradea%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri