Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Inca o zi de Sala Palatului pentru Andra! 

“Iubirea schimba tot” are loc si pe 24 februarie!

 

Andra va sustine “Iubirea schimba tot”, spectacolul live la Sala Palatului, in doua zile: pe 24 si pe 25 februarie 2017. In mai putin de o luna de cand s-au pus in vanzare biletele pentru data de 25, mai multe categorii s-au epuizat, asa ca artista a decis sa isi invite fanii si pe 24 februarie, chiar de Dragobete, la show-ul ei. 

 

Anuntul vine cu o premiera in Romania: Andra a facut primul afis care vorbeste! Pe strazile din Bucuresti si chiar si pe Sala Palatului se pot gasi afisele ei care anunta doua zile de spectacol, iar surpriza este pentru fanii care descarca aplicatia gratuita Layar si scaneaza: ei vor putea urmari un mesaj video. In zilele de sarbatoare, de Mos Nicolae si de Craciun, mesajul va fi diferit. Ramane ca fanii sa descopere ce le spune Andra si daca mesajul si canta! 

 

“Faptul ca voi sustine acest spectacol in doua zile ma bucura si ma emotioneaza in acelasi timp. Mi se confirma ceva ce simteam: ca si fanii mei asteptau acest concert pe care il visam si il concepeam in sufletul meu de ani de zile.”, a declarat Andra. 

 

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri