Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

                Concertul ClassiComicShow va fi unul cu totul special . Am creat pentru Dvs. , fanii noștrii, cat și pentru ceilalți consumatori de muzică bună care incă nu ne cunosc , o seară in care preț de două ore veți uita de tot și de toate . Un program muzical foarte dinamic , dedicat unei  palete foarte largi de audiență,  intre 19 si 90 de ani

Pe 16 Decembrie la sala Radio , de la ora 19: 00 , vom da viată unor partituri celebre cât și unor lucrari mai puțin cântate . Esențial pentru noi a fost să ințelegem si să patrundem in “magma sonora” a compozițiilor dinastiei Strauss pentru a putea aborda dinamica intensitații muzicii lor , lucru care ne va permite să o interpretăm cât mai aproape de adevar si de elegant cu putința .

 

Ce altceva poate simboliza aceasta muzică decat eleganța dusa la superlativ. Valsul este regele , Polca regina iar acești compozitori extraordinar de inspirați i-au fost cei mai credincioși slujbași.

 

Ne-am propus ca programul serii sa fie un amestec perfect intre tehnică , pasiune si o subtilitate comică originală. Exprimate fără a trece linia ce poate afecta integritatea muzicii acestor ilustri compozitori vienezi , momentele comice vin să o completeze, creându-vă Dvs., auditorilor noștri, senzații de neuitat.

 Povestea merge mai departe prin muzică , Sâmbată 16 Decembrie 2017 !

Regretam profund trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai.

Tinand cont ca la ora la care incepe spectacolul , ora 19:00,  funerariile majestatii sale Regele Mihai vor fi deja incheiate,  va informam ca din respect pentru spectatorii nostri care au achizitionat bilete , am decis ca spectacolul ClassiComicShow programat in data de 16 Decembrie la sala Radio la ora 19:00 va avea loc in aceleasi conditii comunicate initial .

 

Harta
  • Sala Radio

    str. General Berthelot, nr. 60
    010163 Bucuresti

    Strada%20General%20H.%20M.%20Berthelot%2060%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri