Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Dragii nostrii spectatori si fani ,

 In primul rand va multumim ca ati ales sa veniti la concertul nostru din data de 16 . Decembrie 2017 .  Din respect pentru optiunea Dvs. , acest concert va avea loc dar in acelasi timp va rugam sa ne ingaduiti sa aducem un omagiu Majestatii Sale Regele Mihai I a carui trecere in eternitate o regretam profund.

 In lumina  evenimentelor neprevazute legate de funeraliile Regelui Mihai I si tinand cont ca in data de 16 Decembrie  Majestatea sa va fi condus pe ultimul drum , am decis sa adaptam titulatura si programul concertului din data de16.12.2017.

 Astfel concertul se va intitula Classic Vienna Christmas Show  iar in debutul programului muzical vom canta o lucrare de factura sacra dupa care va vom ruga ca alaturi de noi , artistii de pe scena , sa pastram un moment de reculegere, comemorand astfel personalitatea Regelui Mihai I       

 

  Concertul Classic Vienna Christmas Show va fi unul cu totul special . Am creat pentru Dvs. , fanii noștrii, cat și pentru ceilalți consumatori de muzică bună care incă nu ne cunosc , o seară in care preț de două ore veți uita de tot și de toate . Un program muzical foarte dinamic , dedicat unei  palete foarte largi de audiență,  intre 19 si 90 de ani

Pe 16 Decembrie la sala Radio , de la ora 19: 00 , vom da viată unor partituri celebre cât și unor lucrari mai puțin cântate . Esențial pentru noi a fost să ințelegem si să patrundem in “magma sonora” a compozițiilor dinastiei Strauss pentru a putea aborda dinamica intensitații muzicii lor , lucru care ne va permite să o interpretăm cât mai aproape de adevar si de elegant cu putința .

 Ce altceva poate simboliza aceasta muzică decat eleganța dusa la superlativ. Valsul este regele , Polca regina iar acești compozitori extraordinar de inspirați i-au fost cei mai credincioși slujbași.