Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Michael Bolton, concert extraordinar la Sala Palatului pe 16 Mai 2013!

 

Talentul artistului a spart barierele spatiului si timpului. Inca din anii 1980, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You... But I Lied”. sau “When a Man Loves a Woman”.

Artistul revine pentru a treia oara la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, intr-un concert extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii. De data aceasta, compania care il va readuce pe Michael Bolton in Romania este MEI Concerts Entertainmet .

Fara doar si poate, reprezentatia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, avand in vedere talentul artistului, care are in palmares doua premii Grammy, sase trofee "American Music Awards” si a vandut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei.

 

Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri