Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Vazand cat de indragit a fost de catre copii si parinti, spectacolul "Alba ca Zapada" al Teatrului Tandarica Bucuresti , ne-am hotarat sa le trimitem o scrisoare frumoasa si sa ii invitam din nou la Cluj! Au calculat in agenda lor incarcata festivalele, turneele internationale la care vor participa, premierele, si au gasit un loc si pentru noi!

Asadar, ne vor bucura cu povestea "Croitorasul cel viteaz", o adaptare dupa Fratii Grimm.

Figura principala a povestii este un croitor sarac, ale carui intamplari incep cand, suparat ca nu-l lasa sa manance linistit, omoara cu un prosop sapte muste. Cati dintre noi se pot lauda cu asemenea isprava, chiar daca am vorbi doar despre muste !? :)

Incantat de fapta lui, coase pe brau propozitia „Sapte dintr-o lovitura”. Ei bine, micul croitoras, cu incredere in el, traverseaza o multime de peripetii pline de haz, se descurca de minune cu uriasii “fiorosi “, dovedind ca a fi de isprava nu are de-a face cu inaltimea, ci cu istetimea!

La spectacolul pus in scena de Tandarica, noutatea vine din grafica si animatia digitala, special concepute si gandite pentru acest spectacol si care se pliaza pe manuirea papusilor, pe accentele muzicale si pe elementele scenografice.

Durata spectacolului : 60 minute.

Recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani.

Spectacolul va avea DOUA reprezentatii, ora 11 si respectiv ora 17.

Pretul biletelor este de 29 si 39 lei,in functie de pozitionarea locurilor in sala.

Va asteptam cu drag !!