Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacolul “Cum se face”, la Sala Palatului, vineri 24 noiembrie

  Events anunță punerea în vânzare a biletelor pentru producția “Cum se face”; spectacolul în regia și după scenariul lui Octavian Strunilă, îi are în distribuție pe Anca Dumitra, Delia Nartea, Alexandru Conovaru și Paul Ipate. Spectacolul de comedie se joacă vineri, 24 noiembrie, la Sala Palatului.

 

Inspirat din viața reală, spectacolul prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Spectatorii devin martori ai procesului de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice și inevitabile răsturnări de situație, de la prima zi de repetiție până în noaptea premierei.


Octavian Strunilă, regizor, actor și scenarist, a declarat: “Spectacolul <<Cum se face>> e o comedie incitantă, mondenă, tocmai pe gustul spectatorului care încă nu prea are timp să meargă la un teatru clasic. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reuseste să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de carierele pe care ni le alegem în viață.”

 

Programat pentru vineri, 24 noiembrie 2017, la orele 20.00, spectacolul de comedie “Cum se face” are durata de o oră și douăzeci de minute, fără pauză. Accesul în sală se face începînd cu orele 19.00. Scena e dotată cu două ecrane de proiecție  pentru ca spectatorii care aleg biletele mai departe de scenă să nu piardă nicunul dintre gesturile actorilor. Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, precum și în rețeua eventim.ro.   Prețurile biletelor sunt: 50, 65, 85 și 110 de lei.

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați www.eventim.ro

 

Bilete disponibile pe www.eventim.ro 

 

Spectacol de comedie recomandat de Magic FM