Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
CUM ITI CUMPERI BILET PRIN EVENTIM:

1. ONLINE, pe site-ul Eventim


- daca alegi optiunea de plata si ridicare de la sediul Eventim, in termen de 3 zile de la plasarea comenzii va trebui sa platesti biletul, urmand ca apoi acesta sa fie ridicat de la sediul nostru din str. Polona nr.15, incepand cu 5 zile inaintea fiecarui meci, INCLUSIV IN ZIUA MECIULUI
- daca alegi optiunea de curierat, cu 5 zile inainte de fiecare meci biletul original iti va fi trimis prin curier la adresa indicata

2. IN MAGAZINELE EVENTIM DIN TOATA TARA - poti achizitiona vouchere in toate magazinele Eventim, din toata tara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti - ATENTIE, cu voucherele achizitionate in magazine trebuie sa va prezentati, incepand cu 5 zile inainte de fiecare meci, INCLUSIV IN ZIUA MECIULUI, la sediul Eventim din str. Polona nr.15, pentru ridicarea biletului original! Cu voucherul NU puteti intra pe stadion!


Campionatul Mondial de Fotbal 2014 va fi cea de-a 20-a editie a Campionatului Mondial si va avea loc in Brazilia intre 12 iunie si 13 iulie 2014.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va incepe si va incheia campania de calificare la Cupa Mondiala din 2014 in fata Estoniei.

Toate meciurile de acasa ale Echipei Nationale urmeaza sa aiba loc pe National Arena din Bucuresti.
 

Programul meciurilor jucate ,,acasa'' este urmatorul:


6 septembrie 2013: ROMANIA – UNGARIA 
10 septembrie 2013: ROMANIA – TURCIA 
15 octombrie 2013:  ROMANIA – ESTONIA


Formatiile care vor termina pe primul loc in cele noua grupe din zona UEFA se vor califica la turneul final din Brazilia. 
Cele mai bune opt reprezentative de pe pozitia secunda  vor merge in play-off. Castigatoarele celor patru dueluri din play-off vor avea asigurata participarea la Cupa Mondiala.

Biletele achizitionate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara si nici nu vor putea fi instrainate unor terti pentru activitati de acest gen!

 

Harta
  • National Arena

    Bulevardul Basarabia 37
    . Bucuresti

    Bulevardul%20Basarabia%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri