Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

De la Antreprenor la Antreprenor

Antreprenoriat, networking, business cluster. Acestea sunt cele 3 lucruri care descriu cel mai mare eveniment de business din Cluj-Napoca, care isi propune ca timp de 3 zile sa adune aproximativ 1000 de oameni din mediul de afaceri romanesc.

Scopul evenimentului este aducerea unui plus de valoare si cunostiinte astfel incat persoanele participante sa aiba asa numitul "know-how" in dezvoltarea, optimizarea business-ului lor dar si in maxizarea profitului. Speakeri precum Eusebiu Burcas, Zoltan Veres si Andy Szekely ne vor impartasi informatii valoroase in cadrul training-urilor intensive din perioada evenimentului. Mai mult decat atat, stim ca unul din secretele reusitei pentru o afacere de succes este comunicarea, din aceasta cauza ne-am propus sa organizam atat sesiuni de networking offline cat si online prin intermediul aplicatiei mobile "WS Networking".

In final, toti participantii vor beneficia de accesul in business cluster-ul ce va urma dupa eveniment, un mediu proiectat exact pentru dezvoltarea unei afaceri, cu ajutorul caruia vor gasi mereu serviciul potrivit pentru afacerea lor.

Harta
  • Hotel Sun Garden Cluj-Napoca

    Strada Poiana Cerbului 1000
     Cluj-Napoca

    Strada%20Poiana%20Cerbului%201000%2C%20Romania