Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

27 Mai 2017 este data la care Sala Palatului se va transforma in „Regatul de Gheata”. Filmul va rula integral, iar toata muzica va fi cantata live de catre Orchestra Simfonica Bucuresti si Corul Accoustic. Pentru a doua oara intr-un eveniment Disney in Concert, Paula Seling, pentru vocea Annei, si Dalma, pentru vocea Elsei, vor incanta publicul cu “Hai afara la zapada”, “S-a intamplat”, “Dupa atata amar de vreme” sau “Asta e dragostea”. Dupa o frumoasa si reusita colaborare in trecut, cele doua soliste, indragostite de muzica Disney, vor da glas surorilor mult indragite.

Lor li se alatura George Papagheorghe, pentru melodiile cantate de Hans, Kristoff si Olaf. Versatilitatea si vocea cu totul deosebita ii vor permite artistului GEØRGE sa interpreteze in aceeasi seara trei personaje diferite.

Paula Seling va pasi pentru prima oara in „Regatul de Gheata”, considerandu-se onorata sa reprezinte un personaj curajos cu o inima de aur asa cum este Anna. Pentru Dalma si GEØRGE, spectacolul de la Sala Palatului este o revenire in Regatul de Gheata, Dalma intepretand in trecut melodiile Elsei pentru varianta filmului in limba romana, iar GEØRGE a dublat integral personajul Hans pentru acelasi film. 

Filmul „Regatul de Gheata” va rula dublat in limba romana, pastrand dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, in limba romana.

Evenimentul „Disney in Concert: Frozen” este un concept Disney si o productie realizata sub licenta Disney.

 

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri