Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Te invităm cu drag la un spectacol aparte, ce dă naştere unei palete vaste de trăiri şi emoţii. Vei descoperi o piesă ce îmbină armonios mesajele profunde cu momentele de comedie, atât de savurate de public.

Christophe este proprietarul unei cafenele atipice. Faptul ca localul in sine este aparte nu se datoreaza doar amplasarii pe un pod. Mai e ceva in aer, ca o nota de subsol, ca un filon nevazut, ceva nespus, ca o asteptare. In acest context se vor intalni trei destine.

Se spune ca sufletele inrudite se recunosc de departe. Oare acesta sa fie motivul pentru care Christophe, Geraldine si Christine ajung fata in fata in cele din urma? Se prea poate. In orice caz, pasii i-au purtat pe toti trei in acelasi loc: la Cafeneaua „Sur le Pont”.

Geraldine e profesoara de dans, aflata in pragul unui divort. „Piruetele” pe care viata ei a inceput sa le faca au o forta centrifuga ametitoare ce ameninta sa o arunce in afara.

Christine, o tanara visatoare, volubila, posesoarea unui fel cu totul special de a privi viata, este indragostita iremediabil de Christophe: un fost marinar misterios, consumat permanent de nevoia de a scrie, lasand aparent senzatia ca se afla intr-o plina criza de mizantropie.

Text/Regie: Geo Visan

Distributie: Dana Porlogea

Ada Dobrea

Geo Visan

„Distanta dintre pasi” poarta spectatorul pe coridoarele secrete ale unei intalniri invaluite in mister. Deznodamantul piesei aduce lumina in drumul celor trei. Chiar daca dificultatile traversate de ei au fost diferite, drumul se dovedeste a fi in cele din urma acelasi pentru toti. Spectacolul doreste sa fie un semnal de alarma in fata riscului de aplatizare a vietii, impotriva capcanei pe care de multe ori cotidianul ne-o intinde: incetam sa ne mai traim viata in clipa in care viata ne traieste pe noi. (Geo Visan)

Accesul cu bilet de elevi/ studenti/ pensionari este posibil numai in baza prezentarii la intrare a unui document justificativ (carnet elev/student, talon pensie etc.).

Harta
  • Sala Dalles

    Bd Nicolae Balcescu, nr. 18
    010052 Bucuresti

    Bulevardul%20Nicolae%20B%C4%83lcescu%2C%20Bucharest%2C%20Romania