Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

GOLDEN DREAM TICKETS

– următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.

 

- un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”.

 

- 10 pachete VIP prin tragere la sorți

 

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos:

 

Din respect pentru fanii Dream Theater care și-au achiziționat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket și datorită cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca în comparație cu cel de la București, s-au produs anumite schimbări.

Acestea au loc din considerație pentru cei care își doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade și care au amânat achiziționarea de pe site-ul oficial al trupei, așteptând să le primească într-un mod gratuit, în urma tragerii la sorți.

 

Astfel:

 

-          s-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunț prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporțional pentru a nu diminua șansele statistice inițiale, adica numărul câștigătorilor de la Cluj va fi 15, în loc de 10. 

Așadar, tragerea la sorți pentru concertul din Cluj va avea loc pe data de 14 aprilie,  ora 13:00, iar pentru cel din București, pe data de 24 aprilie, la ora 13:00, în direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan - https://www.facebook.com/UnguruBulanRo

 

Având în vedere că numărul celor înscriși pentru tombolă este semnificativ mai mic decât cel al cumpărătorilor, îi îndemnăm pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket să completeze formularul disponibil la adresa  http://phoenixentertainment.ro/platinum-ticket-validation/ pentru a-și asigura înscrierea în tragerea la sorți până la data de 13 aprilie inclusiv.

 

 

 

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

 

 

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

 

 

 

 

 

 

Harta
  • Arenele Romane

    Str. Cutitul de Argint, 3 (Parcul Carol)
    040557 Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri