Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

       O nouă audiție Electric Brother, ROCKS, în sistem Dolby ATMOS si lansarea videoclipului 7 feat. Norzeatic, pe 4 mai

 

Electric Brother vă invită la o nouă audiție a albumului ROCKS realizată în sistemul Dolby ATMOS, cea mai performantă tehnologie de sunet tridimensional. La finalul auditiei, va avea loc premiera videoclipului 7  feat. Norzeatic, in regia lui Norzeatic si Mari Dinescu.

Evenimentul va avea loc pe 4 mai, la orele 20.00, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center).

Audiția este un act care s-a pierdut, muzica e astăzi doar un fundal pentru alte activități. Îmi doresc ca această audiție să reînvie dorința ascultătorilor de a pune, din nou, muzica în centrul atenției”, explică Electric Brother. Audiția albumului ROCKS este realizată în sistemul Dolby ATMOS, un format inovativ care permite imersiunea totală în sunet, într-o sală care oferă toate premisele necesare, singura din Romania dotată cu acest sistem. „M-am hotărât să creez noul album în acest mod inedit folosind 'immersive sound' pentru că el reprezintă viitorul. Diferența între un concert și o astfel de audiție constă în faptul că materialul este redat în forma lui originală, așa cum a fost creat și imprimat”. A fost nevoie astfel ca materialul utilizat pentru audiție să fie mixat și masterizat diferit față de varianta în stereo pusă la dispoziția publicului larg.

Albumul ROCKS semnat de Electric Brother, conține 11 piese iar vocile care pot fi auzite pe album aparțin lui Electric Brother, Norzeatic, Maria Popistașu, Oigăn (Kumm) și Chelsey Flaherty. ROCKS este disponibil, în stereo, pe iTunes.com.

Biletele sunt puse în vânzare pe eventim.ro și costă 15 RON la achiziționarea online sau 20 RON la intrarea în sală.

 

Parteneri: Grand Cinema & More, Eventim, SapteSeri.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați facebook.com/electricbrother

Harta
  • Grand Cinema&More

    Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 42D, Baneasa Shopping City
    013696 Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri