Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ELVIS COSTELLO, ARTISTUL DE RENUME MONDIAL CUNOSCUT PENTRU BALADELE DE DRAGOSTE DE NEUITAT "SHE" ŞI "I WANT YOU" VINE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, LA BUCUREŞTI, UNDE VA SUSŢINE UN CONCERT EXTRAORDINAR LA SALA PALATULUI, ÎN DATA DE 3 NOIEMBRIE 2011.

Elvis Costello şi-a început cariera muzicală în anul 1977, cu albumul "My Aim is True" şi a fost considerat ca fiind cel mai bun compozitor după Bob Dylan precum şi unul dintre cei mai importanţi muzicieni după Beatles. El combină în cariera sa diferite stiluri de muzică - pop, rock, soul, jazz cu o voce unică şi o percepţie muzicală aparte, începând cu new wave şi reggae. Costello a semnat compoziţii memorabile în istoria muzicală pop, unul dintre albumele sale de referinţă fiind "Imperial Bedroom" (1982) care a fost înregistrat cu trupa "The Attractions". Vocea lui Elvis Costello o întâlnim şi pe coloana sonoră a unor filme: piesa "She" este pe soundtrack-ul original al filmului "Notting Hill" (1999), film cu o distribuţie de excepţie (Julia Roberts si Hugh Grant) iar piesa „I Want You” este pe coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume (1998). În anul 2004 a fost nominalizat la Academy Award pentru cel mai original cântec „The Scarlet Tide” de pe coloana sonoră a filmului „Cold Mountain”. Costello este o flacără fără sfârşit pe scenă cu vocea lui magică, stilul unic şi piesele legendare. Este considerat de critici o „enciclopedie pop”, capabil să „reinventeze trecutul în propria sa viziune”.

UNILIFE, principala Companie de Evenimente şi Concerte din Turcia, acum şi în România, anunţă cu mândrie organizarea primului concert ELVIS COSTELLO, la Bucureşti.

Videoclipuri
Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri