Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

București este pe lista orașelor în care Erik Truffaz își prezintă noul album

Erik Truffaz revine în București, de data aceasta alături de cvartetul său, la scurt timp după lansarea ultimului sau album Doni Doni la celebra casă de discuri Parlophone. Doni Doni, care în limba din Mali înseamnă „încetul cu încetul” reflectă modul în care acest album a fost construit, după 3 ani de pauză, prin colaborararea cu două voci mulți-premiate și deja cunoscute pe scena internațională, Rokia Traore și Oxmo Puccino. Venerata Traore și gigantul cântăreț francez de hip hop Oxmo sunt doi artiști diametral opuși care prin muzica Cvatertului Erik Truffaz se îmbină impecabil. Albumul Doni Doni se mai bucură și de influențele sud africane din colaborarea cu compania de dans contemporan, Vuyani. 

Alături de Erik Truffaz, cvartetul este întregit de Benoit Corboz la clape, Marcello Giuliani la bass și ultimul sosit, Arthur Hnatek la tobe.  Erik Truffaz, însoțit de cvartetul său alături de care a vândut peste 700.000 de discuri, concertează la București pe 16 mai la Teatrul Național din București, Sala Studio, ora 20:00. Acest concert este organizat de asociația JAZZ.RO și beneficiază de sprijinul Ambasadei Elveției și Swiss Fund. 

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, magazinele Carrefour, Orange, Vodafone, și în librăriile Humanitas și Cărturești și benzinăriile OMV.

Harta
  • Teatrul National Bucuresti

    Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 2
    010051 Bucuresti

    Bulevardul%20Nicolae%20B%C4%83lcescu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri