Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Comunicat al clubului  FOTBAL CLUB VIITORUL SA  în legătură cu meciul F.C. VIITORUL – CS CONCORDIA CHIAJNA

 FOTBAL CLUB VIITORUL SA  aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „ CENTRAL ” din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi ” situat în localitatea Ovidiu,  Jud. Constanţa , pentru a viziona meciuI  F.C. VIITORUL – CONCORDIA CHIAJNA , din cadrul etapei XXI a Campionatului National de Fotbal LIGA I - BETANO , programat în ziua de SAMBATA  09 decembrie 2017 , ora 17.00 .

 1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de  30 lei = Tribuna  I , 20 lei  = Tribuna II , 10 lei = Peluza I si Peluza II .

Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi  4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent) : online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere :  ORANGE, DIVERTA , GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând cu data de JOI 07 decembrie 2017 , ora 10.00, atât online cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului F.C. VIITORUL – CONCORDIA CHIAJNA  Online,  pe site-ul Eventim.ro si F.C. Viitorul.ro spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice , prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare in tribunele stadionului.

 In ziua programarii meciului oficial (  SAMBATA 09 decembrie 2017 ) la stadionul  „ CENTRAL „ se vor comercializa bilete de acces in tribune la casele de bilete ale stadionului incepand cu ora 15.00.

Persoana de contact din partea FOTBAL CLUB VIITORUL SA pentru informatii cu privire la achizitionarea documentelor de acces este dl. GUTEANU ALEX  tel. 0733.735.115.

2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 16.00 –  16.30  pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces a tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card ( meciuri oficiale LIGA I – BETANO ) , vor avea acces în tribunele stadionului  "CENTRAL ” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

 Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces  în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal,acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor tip card îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

 Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună . Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

 3. La meciul  F.C. VIITORUL – CONCORDIA CHIAJNA clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip curs  (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion „ Central ” Academia Hagi (Ovidiu) .

Plecarea autocarului de la Palatul Copiilor Constanta va avea loc in data de SAMBATA  09 decembrie 2017 ora 15.30.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

 

 

 

 

 

 

Harta
  • Stadionul Viitorul

    Ovidiu
     Constanta

    Ovidiu%20905900%2C%20Romania