Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

 

                                    Comunicat al clubului 

FOTBAL CLUB VIITORUL SA 

                    în legătură cu  achizitionarea de abonamente promotionale la meciurile oficiale de fotbal din Liga I BETANO – Play Off 

2017 - 2018

 

FOTBAL CLUB VIITORUL SA  aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un abonament promotional în stadionul „ CENTRAL ” din Complexul Academiei de Fotbal  „ GHEORGHE HAGI ” situat în localitatea Ovidiu,  Jud. Constanţa , pentru a viziona meciurile oficiale de fotbal din cadrul Campionatului National de Fotbal LIGA I – Play – Off( cinci meciuri organizate pe teren propriu)sezon 2017 – 2018.

Astfel FOTBAL CLUB VIITORUL SA va organiza si disputa pe teren propriu meciurile oficiale cu urmatoarele cluburi , in ordine , dupa cum urmeaza :

 

 1. 1.     CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
 2. 2.     CFR 1907 CLUJ
 3. 3.     FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI
 4. 4.     FC ASTRA GIURGIU
 5. 5.     CSM POLI IASI

 

1. Abonamentele promotionale pentru acces in stadion la cele cinci meciuri oficiale se vor putea achiziţiona la preţurile de   Tribuna I = 150 lei , Tribuna II = 125 lei  , Peluza  I + II  =  50 lei

 Reamintim publicului spectator ca preturile biletelor de acces in tribunele stadionului „ CENTRAL „ la meciurile oficiale din cadrul Play – Off sezon 2017 – 2018 se vor putea achizitiona la preturile de  Tribuna I = 100 lei / bilet  , Tribuna II = 80 lei / bilet , Peluza I + II  =  20 lei / bilet.

In ziua programarii si disputarii meciurilor oficiale F.C. VIITORUL SA nu va comercializa bilete de acces in stadionul „ CENTRAL „ .

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 si Legii 10/2012 , va fi de  4 bilete / persoană.

Persoana de contact din partea F.C. VIITORUL SA pentru informatii cu privire la achizitionarea abonamentelor promotionale este dl. CURUMI DECEBAL  tel. 0733.735.021  in intervalul orar 10.00  -  16.00.

Atat abonamentele promotionale cat si biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent) : online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere :  ORANGE, DIVERTA , GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

 

Începând cu data de MIERCURI  28 februarie 2018 , ora 10.00, atât online cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona abonamente promotionale de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciurilor oficiale cu echipele mentionate mai sus  Online, pe site-ul Eventim.ro si F.C. Viitorul.ro spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

2. De asemenea reamintim posesorilor de abonamente tip card  eliberate de catre club pentru sezonul competitional 2017 – 2018 ca abonamentele de acces in tribunele stadionului „ CENTRAL „ sunt valabile pana la incheierea sezonului competitional ( inclusiv play – off ) Liga I – BETANO 2017 -2018.

 Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal , acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces . Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

 Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Harta
 • Stadionul Viitorul

  Ovidiu
   Constanta

  Ovidiu%20905900%2C%20Romania