Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Csikijazz 9

Festivalul Internaţional de Jazz, Miercurea Ciuc

Festivalul International de Jazz, Miercurea Ciuc este un eveniment anual care nu trebuie ratat de iubitorii de jazz: voci si formaţii extraordinare din tara si din strainatate vor interpreta o muzica sublima, intr-o atmosfera de exceptie. Prin unicitatea sa in zona Ciucului, festivalul continua sa promoveze valorile si estetica muzicii de jazz si valoarea muzicii live in general.

Totodata consideram ca atat spiritul multietnic al festivalului, cat si specificul sau muzical ofera un bun prilej pentru promovarea multiculturalitatii si a dialogului intercultural intre cele trei etnii convietuitoare in zona Ciucului.

Cunoscut la inceput ca Mini JazzFestival, evenimentul s-a maturizat, a crescut, iar acum, cand implinește 9 ani, este cunoscut sub denumirea de Csiki Jazz sau Ciuc Jazz. Au fost 8 editii, unele mai reusite, altele mai puțin reușite in care organizatorii au pus mult suflet, reusind sa ofere iubitorilor de jazz incă o sarbatoare. In cele 8 editii, pe scena din Miercurea-Ciuc au urcat nume importante ale jazz-ului si bluess-ului romanesc sau mondial

Program, info: www.jazzfestival.ro

Harta
  • Cetatea Miko

    Miercurea Ciuc, Harghita
     

    Miercurea%20Ciuc%2C%20Romania