Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
TIGER LILLIES: “CÂNTECE DIN SHOCKHEADED PETER ȘI ALTE VERSURI SÂNGEROASE”
TIGER LILLIES: “SONGS FROM THE SHOCKHEADED PETER AND OTHER GORY VERSES”

Martyn Jacques (vocal, acordeon, chitara, pian /voice, accordion, guitar, piano)Adrian Huge (vocal, tobe/voice, drums)Adrian Stout (vocal, contrabas, teremin şi fierăstrău muzical / voice, double bass, theremin, musical saw) 

“Muzica noastră are tendința de a lovi într-un mod neobișnuit uneori. Este destul de emoțională. Este făcută să creeze tensiune și confuzie. Cei care vin să ne asculte nu vor avea parte de o seară ușoară și nici de o muzică ușoară. Ne place să provocăm și să dezorientăm audiența și nu ne așteptăm să fie complet fericită. Trebuie să menținem tensiunea. Totul ţine de ambiguitate.” (Adrian Stout, membru al formației)

Stilul lor muzical este caracterizat drept “punk cabaret”, iar spectacolele lor au o pronunțată componentă teatrală, motiv pentru care preferă să susțină concerte în săli de teatru mai degrabă decât în săli de concert. Piesele pe care le vor interpreta trec prin toți cei 20 de ani de carieră și includ selecții din musicalul “Shockheaded Peter” câștigător al Premiului Oliver, bazat pe piesa lui Heinrich Hoffman, “Struuwelpeter” și pe albumul nominalizat la Premiile Grammy – “The Gorey End” bazat pe scrierile lui Edward Gorey. Modul de interpretare nu este unul tradițional pentru că solistul principal, Martyn Jacques, consideră că fiecare loc și fiecare audiență are ceva specific și diferit. Preferă să aleagă piesele care vor intra în concert chiar în timpul concertului, transformându-l astfel într-un eveniment unic și personal.
Harta
  • Teatrul Metropolis

    Str. Mihai Eminescu nr.89
    . Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania