Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pret bilet adult: 19,16 lei

Accesul copiilor la atelierul realizat in cadrul evenimentului este gratuit.

 

 

Discuții relaxate despre subiecte dificile. Laborator pentru părinți & Atelier pentru copii (3-6)

 

14.10, 11:00 (2h)

 

Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție

 

Copilăria este asociată, de cele mai multe ori, cu bucuria, cu lumina, cu poveștile cu sfârșit fericit. Lumea copiilor, așa cum apare ea în media și în imaginarul colectiv, colorată, lipsită de griji, sigură pentru corp și pentru suflet este o utopie ce se clădește continuu, din dorința de a îi proteja pe cei mici. Ea nu reflectă pe deplin realitatea și nu surprinde în întregime universul unui copil, care inevitabil, trece și prin momente neplăcute. Lucrurile cu adevărat dureroase se învață, de regulă, pe propria piele.

 

Într-un cadru relaxat, Carmen Anghelescu, psiholog, îi provoacă pe părinți la o discuție despre copilărie în raport cu subiecte dificile, de care copiii se lovesc, dar despre care adulții evită să le vorbească și care sunt catalogate drept teme de oameni mari: tristețe, singurătate, moarte, frică.

 

Copiii participanților vor face cunoștință cu Andreea Gaica, Oana Cristina Bănuță și Valeria Stoian - trei dintre cele mai tinere actrițe ale Teatrului Ion Creangă, care pun la cale un atelier jucăuș, despre teatru și creativitate. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și se desfășoară concomitent cu Laboratorul pentru părinți.

 

Harta
  • Creart

    Piata Alexandru Lahovari, nr. 7
    010464 Bucuresti

    Pia%C8%9Ba%20Alexandru%20Lahovari%207%2C%20Bucure%C8%99ti%2C%20Romania