Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Mai mult ca oricand, in lume este nevoie de iubire, de pace si fraternitate;  dorind sa adere la ideea pacii universale, sa arate frumusetea celor doua culturi ce alcatuiesc un nucleu al valorilor, in urma cu trei ani, Lumina Institutii de Invatamant a decis sa organizeze o noapte ca aceasta.

46 de nationalitati diferite, peste 3.000 de elevi, mai mult de 400 de profesori si mii de suflete- anul acesta Lumina Institutii de Invatamant isi doreste sa realizeze un eveniment in care sa fie puse in valoare inca o data frumusetile culturale ale celor doua culturi; „Avem o promisiune- iubirea!”, este mesajul transmis.

La ultima editie , mai mult de 300 de elevi  ai scolilor din cadrul Lumina Institutii de Invatamant au urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti.
Vor fi cantece, poezii si dansuri care sa relecte frumusetea culturala a  celor doua tari; spectacolul de o seara are in spate un an de munca intensa, in care vor fi implicati elevi, parinti, profesori.

Spectatorii au sansa ca de la ora 18.00 sa urmareasca si un targ de traditii si preparate culinare specifice celor doua popoare.

 

Va asteptam, cu drag, Miercuri, 12 Martie 2014, orele 20.00, la Sala Palatului, sa descoperim impreuna mirajul culturii.

 

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri