Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Luni, 10 Aprilie 2017, Orchestra Simfonica Bucuresti vă invită la prima ediție a Galei Stradivarius. Un eveniment ce pune în valoare măiestria celui mai renumit lutier din lume, Antonio Stradivarius, concertul va avea loc la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti “I.L. Caragiale”, începând cu ora 19.30.

Alături de dirijorul George Tudorache, Orchestra Simfonică București vă invită să luați parte la o seară specială în care veți avea ocazia să ascultați minunata muzică a lui W.A. Mozart. Soliștii invitați vor interpreta pe viori Stradivarius și sunt doi dintre cei mai apreciați interpreți ai scenelor muzicale internaționale: Genevieve Laurenceau - vioara Stradivarius 1682 și Svetlin Roussev - vioara Stradivarius 1710 Camposelice. Programul mai cuprinde Divertismentul nr. 1, KV136 și Divertismentul nr. 3, KV 138.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambitioși și reunește în componența sa cei mai valorosi artisti instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.

Harta
  • Teatrul National Bucuresti

    Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 2
    010051 Bucuresti

    Bulevardul%20Nicolae%20B%C4%83lcescu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri