Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul Hauschka, programat initial pentru data de 15 decembrie 2016 la Sala Radio, este reprogramat pentru 9 Mai 2017, la sala Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. Evenimentul este realizat de ARTmania Classics in parteneriat cu Jazz Fan Rising si este sustinut de Institutul Francez.

 

Biletele achizitionate in avans raman valabile pentru sala Cinema Elvire Popesco si vor fi relocate in noul spatiu de desfasurare al evenimentului. Cumparatorii vor fi contactati pentru relocarea biletelor deja emise pentru Sala Radio. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa info@artmania.ro sau la telefonul +40 314 379 123.

 

Hauschka este unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai pianului modificat – al carui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte intre sau pe corzile, ciocanelele si amortizoarele pianului. Sunetul specific lui a fost dintotdeauna atat instinctiv, cat si alimentat de o dragoste puternica pentru ritm. Un artist care cunoaste pianul in totalitate si nu se teme sa il abordeze cu sensibilitate si dinamism, fiind capabil sa imbratiseze o gama larga de influente.

 

Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane si ascultatorilor curiosi sa experimenteze neconventionalul artistic al zilelor noastre. Hauschka are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, editii speciale de vinyl-uri, concerte in locuri neconventionale si un grup de fani dedicati din cercurile de auditii Fluxus, John Cage, Arvo Pärt, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

Harta
  • Institutul Francez - Cinema "Elvire Popesco"

    Bulevardul Dacia, nr. 77
    020051 Bucuresti

    Bulevardul%20Dacia%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri