Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Iubitul meu...Leonard

 

Dupa mai mult de 7 ani pe scena, cu piesa „Monoloagele Vaginului”, echipa Mona Gavrilas- Diana Giubernea intriga publicul cu un nou spectacol intim si personal. „Iubitul meu... Leonard” il are in centrul atentiei pe insusi Leonard Cohen, interpret iubit si admirat in lumea intreaga. Piesa montata pe poezia si muzica artistului, captiveaza publicul intr-o calatorie despre viata lui, incepand cu un Leonard matur, trecut prin viata, continuand cu un Leonard in tinerete care se indragosteste si sfarsind cu Leonard - copil abia nascut. Drumul este parcurs invers – de la maturitate la copilarie- urmarind un labirint al trairilor intens, dupa cum Ana Blandiana spunea „Ar trebui sa ne nastem batrani”.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila cautare a sufletului prin mijloace contradictorii care amesteca subtilul cu tandretea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea. Dar, de asemenea, avem un Leonard luptator, neinfricat, pe alocuri acuzator un combatant politic care este dispus sa protejeze lumea intreaga de rau.

„Iubitul meu...Leonard” doreste sa ne faca mai puternici, dar si mai sensibili, mai atenti la lumea din jurul nostru, la trairile noastre interioare, la cuvintele rostite.

 

Porniti alaturi de Diana Giubernea in aceasta calatoriei de 50 de minute a propriei persoane, prin prisma unui om care a impresionat si schimbat o lumea intreaga: Leonard Cohen.

 

Accesul in sala se va face de la ora 20.00. Spectacolul va incepe la ora 21.00, dupa aceasta ora accesul in sala nu mai este persmis

Harta
  • Garage Club & Lounge

    Str. George Enescu 25
    010303 Bucuresti

    Strada%20George%20Enescu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri