Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

JULIO IGLESIAS

                                  Concerteaza pentru prima data intr-o sala de spectacol din Romania

 

Intr-o atmosfera romantica de neuitat, celebrul cantaret spaniol, Julio Iglesias va cuceri inca o data publicul din Romania, cu o performanta inegalabila ce se va desfasura pe 24 octombrie a.c. la Sala Palatului din Bucuresti.

Organizat de International Best Project, concertul din acest an are la baza un atuu esential, extrem de important atat pentru interpret, orchestra acestuia, precum si pentru auditoriu. Fata de reprezentatiile anterioare din Romania, sustinute in spatii amenajate in aer liber, Julio Iglesias a ales de aceasta data sa concerteze intr-o sala de spectacol cu acustica adecvata, fapt ce le va garanta spectatorilor o experienta muzicala fascinanta.

Prin urmare, fanii artistului din Romania vor beneficia in aceasta toamna de un concert LIVE grandios, din programul caruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale artistului, „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,„El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala„.

 

Pe 1 April 2013 la Beijing , JULIO IGLESIAS a obtinut doua premii istorice: ”Primul si Cel mai popular artist al tuturor timpurilor in China ” si

”The Guinness World Records” pentru:

”Cel mai bine vandut artist de muzica latino” - ( 250.000.000 exemplare)

Concertul din 24 octombrie, reprezinta a 12-a revenire a artistului spaniol pe scenele din Romania, cel mai recent avand loc anul trecut la Bucuresti .

 

 

Harta
  • Sala Palatului

    Ion Campineanu nr. 28
    010039 Bucuresti

    Strada%20Ion%20C%C3%A2mpineanu%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri