Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

 

SPECTACOLUL KINGS ON ICE DIN BUCURESTI SE REPROGRAMEAZA PE 8 APRILIE 2017!

Din motive independente de organizatori sau de artistii care sustin an de an spectacolul “Kings on Ice”, show-ul care trebuia sa aiba loc pe 16 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti s-a reprogramat.

Cea mai apropiata data pentru care s-a putut obtine atat disponibilitatea salii cat si a artistilor, este 8 Aprilie 2017.

Motivele amanarii sunt de natura tehnica, logistica, situatii pe care nu ne-am dorit sa le intampinam, insa pe care nu le-am putut evita.

Biletele achiziţionate deja îşi păstrează valabilitatea pentru spectacolul din 8 aprilie.

Pentru ca avem numai experiente frumoase cu spectacolul “Kings On Ice” si pentru ca ne dorim sa aveti in continuare incredere in noi, Quantum Media va ofera si posibilitatea de a va folosi biletele deja achizitionate, la spectacolul “Kings on Ice” de la Cluj, din data 9 Decembrie a.c. Pentru a beneficia de acest schimb, va rugam sa transmiteti o solicitare in acest sens la adresa de e-mail: office@quantummedia.ro.

Persoanele care nu vor putea ajuge la show-ul din primavara au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2016.

De asemenea, cei care nu şi-au cumpărat încă bilete pentru show-ul Kings On Ice – The Champions Return de la Bucuresti, pot face acest lucru prin intermediul reţelei Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, supermarket-urile Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) şi online pe www.eventim.ro  la preţuri cuprinse între 125 şi 495 lei.

“Pentru toti cei care v-ati cumparat bilete, in primul rand tinem sa va multumim! Inseamna enorm pentru noi ca inca mai sunt oameni in numar atat de mare care cumpara bilete la spectacole de arta, care-si doresc spectacole de calitate. Ce va putem promite pentru spectacolul “Kings on Ice” din 8 Aprilie 2017 este ca va fi cu adevarat un fenomen. Invitati dragi voua nu vor lipsi de pe gheata, desi nu ati fi crezut vreodata ca ei ar putea fi acolo, multa muzica, spectacol de lumini si surprize care vor face sa merite asteptarea. Toate duse la extrem pentru voi!

Va multumim pentru incredere si intelegere!”

Cu drag,

Echipa Quantum Media

                                                                         

Cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă confirmă faptul că publicul românesc nu se satură niciodată de momentele Best-of ale unuia dintre cele mai iubite sporturi din lume. Pe lângă numele deja confirmate pe afiș, Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campionul mondial din 2007, Tomáš Verner, aurul la Campionatul European din 2008, noi patinatori urmează a se adăuga componenței galei, fiecare cu un palmares impresionat de victoriil repurtate în competiţii nationale şi internaţionale de patinaj artistic.

Piesele de pe “Rock Simphony”, cea mai recentă apariție discografică a lui Edvin Marton vor injecta emoție pură în atmosfera festivă a galei de la Polivalentă. Din Stradivariusul de legendă al lui Marton, clasice precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” sau „Vivaldi Storm” impun o forță inegalabilă și un ritm amețitor dansului pe gheață al superstarurilor Kings On Ice. Lunga colaborare dintre Plushenko și Marton se vede în chimia dintre cei doi. O demonstrează ropotele de aplauze de fiecare dată când duo-ul stă împreună sub lumina reflectoarelor.

O producție somptuoasă, îmbogățită permanent cu coregrafii din ce în ce mai spectaculoase, ce sfidează legile gravitației - spectacolul Kings On Ice reprezinta chintesența patinajului artistic. De la execuțiile acrobatice ce țin tribunele cu răsuflarea tăiată la grația și fluiditatea secvențelor de balet, show-ul demonstrează de fiecare dată de ce este considerat cel mai impresionat spectacol de patinaj artistic din lume.

 

 

 

 

 

Harta
  • SALA POLIVALENTA

    Calea PISCULUI NR.10
    040341 Bucuresti

    Bulevardul%20Abatorului%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri