Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment
Concertul lui Leonard Cohen din data de 4 septembrie se muta pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter. Posesorii de bilete pot consulta incepand de pe 28.08 site-ul www.eventim.ro pentru a verifica configurarea locurilor. Initial, concertul era programat in Piata Constitutiei, dar la doar 500 de metri distanta si in aceeasi zi, Tuborg organizeaza un festival al berii cu acces liber, care face imposibila desfasurarea in conditii optime a spectacolului lui Cohen. Biletele se gasesc pe www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului si prin Eventim in reteaua librariilor Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone. Mai sunt disponibile bilete doar la categoriile 248 RON si 399 RON, cele la categoria 124 RON fiind epuizate.
 Ultimele bilete disponibile in sectoarele A6, A9, B8, C9

Leonard Cohen se intoarce in Romania

Pe 4 septembrie, pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter, trubadurul angoaselor canta din nou pentru suflete, intr-un spectacol-eveniment organizat de Events. 
Desi se vinde ca elitism pentru mase, muzica lui Cohen nu e pentru oricine. „Pretutindeni exista cate o crapatura, si pe acolo patrunde lumina” spunea artistul canadian, referindu-se la una din cele mai celebre piese ale sale, “Anthem”. Muzica lui Cohen este lumina si intuneric in acelasi timp.   

In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele celor 10 000 de fani romani veniti sa-l vada pe Stadionul Arcul de Triumf, intr-un concert special. Atunci, biletele scoase in vanzare s-au epuizat rapid, lasand multi doritori fara posibilitatea de a asista la eveniment. „Iata de ce am facut toate demersurile pentru a asigura publicului roman un spectacol si in a doua parte a turneului international al lui Leonard Cohen. Locatia a fost aleasa astfel incat sa asigure o capacitate suficienta, care sa satisfaca cererea de bilete atat din partea celor care nu au mai reusit sa prinda un bilet anul trecut, cat si pentru cei care vor sa retraiasca emotiile de atunci” afirma Sorina Burlacu, Director General Events.  

In 2008, dupa 15 ani de absenta de pe scene, primul turneu international al lui Leonard Cohen a avut peste 700 000 de spectatori pe toate continentele si s-a bucurat de aplauze fulminante din partea criticilor. Tot anul trecut, Leonard Cohen a fost inclus oficial in Rock and Roll Hall of Fame din New York, odata cu Madonna, John Mellencamp, The Dave Clark Five si The Ventures. 

La sfarsitul lui martie 2009, Cohen a lansat albumul “Live in London” care contine 25 de piese din spectacolul sustinut in 2008 pe faimosul stadion londonez O2 Arena. De la "Suzanne" la "Dance Me To The End of Love" si "Hallelujah", “Live in London” contine piesele memorabile care i-au adus lui Cohen reputatia legendara de care se bucura astazi.
Harta
  • Stadionul Iolanda Balas Soter

    B-dul Marasti, Nr. 26, Sector 1
    011468 Bucuresti

    Bucuresti%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri