Se incarca...

Date disponibile

Restrange rezultatele cautarii

location

Detalii eveniment

SepulturaBEHEMOTH si Bucovina sunt primele nume confirmate la festivalul Metalhead Meeting 2017 care va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Polonezii revin la Bucuresti pentru un show de 90 de minute care va contine piesele care i-au facut celebri dar si piese de pe viitorul album al trupei.  Abonamentele earlybird au preturi speciale pana pe 15 decembrie! 

 

In 2017, Behemoth vor sustine doar cateva concerte asa ca Bucurestiul se poate mandri ca va face parte din acest set select de evenimente. Vom reveni cu mai multe detalii.

 

Behemoth s-au format acum 25 de ani, in 1991, in Polonia iar stilul abordat este un blackened death metal. Cel mai recenet album al trupei, al zecelea din cariera, s-a bucurat de un succes international enorm, depasind nume serioase in topurile de profil reusind chiar sa intre in mult-ravnitul Top 40 American. Trupa mereu a impins limitele abilitatilor proprii si a definit granitele metalului extrem in sutele de concerte pe care le-au sustinut in toata lumea.

 

Bucovina, trupa romaneasca ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, castigatoare a multor premii in ultimii ani la Galele Metalhead Awards si prima trupa romaneasca de metal extrem care a vandut la refuz Arenele Romane iarna trecuta, revine in Bucuresti cu promisiunea de a oferi fanilor cateva surprize care sa merite asteptarea pana in iunie 2017 !

 

Pentru editia din 2017 a festivalului, asteptati-va la un lineup exploziv cu nume care sigur vor umple Arenele Romane din nou.

 

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.

 

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

 

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000 !

 

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.

 

Harta
  • Arenele Romane

    Str. Cutitul de Argint, 3 (Parcul Carol)
    040557 Bucuresti

    Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri