Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilas a strarnit interesul publicului din toata tara, care a vrut sa il vada si sa il revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte intergranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp si in spatiu, impreuna cu toti cei din sala.

 

Nimeni nu pleaca indiferent de la spectacol, nimeni nu pleaca la fel. Pe parcursul unei ore, barbati si femei se dezbraca de prejudecati.

 

Textul a fost tradus in 40 de limbi si jucat in peste 50 de tari, starnind un adevarat fenomen mondial, un manifest care a generat miscarea mondiala impotriva violentei asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrite si regizori totodata.

 

Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative si un premiu in cadrul Festivalului International al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai buna actrita.

Harta
  • Garage Club & Lounge

    Str. George Enescu 25
    010303 Bucuresti

    Strada%20George%20Enescu%2C%20Bucharest%2C%20Romania