Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

Spectacolul Nimeni nu-i perfect, in regia lui Radu Beligan,  este o comedie extrem de amuzanta, agila, cu ritm rapid, armata ca un mecanism de ceas care regleaza cu o precizie halucinanta intrarile si iesirile, interventiile, apelurile telefonice de pe fix si mobil, actionarea interfonului, actionarea soneriei de la usa de intrare in apartament...

Asa cum pe scena sunt prezente simultan trei spatii de joc diferite (living-ul unui apartament, holul de acces catre apartament si biroul unei edituri), tot asa exista de fapt 3 comedii in acest spectacol: o comedie cu incurcaturi amoroase, o comedie despre conflictul dinspre generatii si o comedie despre razboiul dintre sexe. Si peste toate acestea, comedia din cadrul comediei. Farsa initiata de catre protagonistul piesei (Silviu Biris) care, manat de motive economice, se da drept femeie, il va invalui pe acesta cu efect de bulgare de zapada scapat de sub control atunci cand se va indragosti de femeia pentru care a pus la cale respectiva farsa.

Bunicul petrecaret, fiica adolescenta si femeia feminista si atractiva par instrumente dintr-o orchestra aflata sub bagheta protagonistului piesei, amplificand situatiile comice, interpunand obstacole intre protagonist si scopul sau final, generand incurcaturi si situatii palpitante. In acelasi timp, trateaza si genereaza problematici, in parte in voga in ultimii ani si in parte atemporale: functia bunicului in cadrul familiei si in interiorul locuintei, conflictele dintre adolescenta si tatal ei, lupta activa pentru egalitatea dintre sexe, femeia feminista si extrem de feminina si de fragila, barbatul perfect organizat dar care nu isi poate gestiona sentimentele si care le ascunde.

Perspectiva comica rezulta in parte din ironie si in parte din simpatie.

Textul piesei este semnat de reputatul autor britanic Simon Williams.

Distributia: Silviu Biris, Andreea Sofron, Eugen Cristea si Rodica Ionescu.

Piesa este prezentata de Teatrul Avangardia intr-o locatie premium: noua sala de spectacole din cadrul Cinema Pro.

Info si bilete: www.Avangardia.ro

 

Harta
  • Cinema Pro

    Strada Ion Ghica Nr. 3
     Bucuresti

    Strada%20Ion%20Ghica%2C%20Bucharest%2C%20Romania

Sponsori / Parteneri