Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Olafur Arnalds concerteaza pentru prima data in Romania!

 

Muzica clasica, ambientala si electronica combinata intr-un stil original, recunoscut international – Olafur Arnalds la Bucuresti in data de 21 Noiembrie 2013 la Sala ArCuB, in turneul de promovare al celui mai recent album al sau „For Now I Am Winter”.

 

Compozitorul, multi-instrumentalistul si producatorul Olafur Arnalds este un artist care se inspira din nenumarate surse pastrandu-si in acelasi timp sunetul original, recunoscut de publicul sau din intreaga lume. De la debutul sau din 2007, prin albumul „Eulogy For Evolution”, artistul islandez de 26 ani si-a construit o audienta internationala si este cunoscut pentru compozitiile sale care imbina muzica clasica, indie-pop, ambientala si electronica intr-un limbaj muzical unic.

Artistul si-a inceput cariera muzicala activand ca baterist in cateva trupe de rock ale genului hardcore/metal. Nu dupa mult timp a fost solicitat sa scrie intro-uri si outro-uri instrumentale pentru trupa germana Heaven Shall Burn, conturandu-se astfel o cariera in domeniul compozitional. Dupa aparitia albumului de debut au urmat o serie de 4 EP-uri si 2 albume de studio, primite cu un interes din ce in ce mai crescut de catre public. Olafur Arnalds este in acelasi timp binecunoscut si pentru proiectele sale in calitate de compozitor al coloanelor sonore pentru baletul “Dyad 1909”, serialul “Broadchurch” sau filmul “Another Happy Day”.

Anul acesta, in luna februarie, Olafur Arnalds si-a lansat cel mai recent album, „For Now I Am Winter”, intr-un parteneriat in premiera cu casa de discuri Mercury Classics. Acest album extinde explorarile muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima data in compozitiile sale a unei orchestre filarmonice si a unui solist vocal (care intrepreteaza patru dintre piesele albumului).

Albumul este sustinut de un turneu masiv in Europa si Statele Unite. In Romania, concertul va avea loc in Bucuresti, pe 21 Noiembrie 2013, la sala ArCuB (Str. Batiste nr. 14), si face parte din ultima serie a turneului european din 2013.

Biletele la concert, cu preturi intre 90 lei si 120 lei, sunt disponibile in reteaua Eventim - online la www.eventim.ro si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas.

Un eveniment organizat de InterArtist si recomandat de Radio Romania Muzical.

 

Olafur Arnalds:

Videoclip Olafur Arnalds – ”Old Skin”: http://y2u.be/PXkc2GLPl6I

Website oficial: http://www.olafurarnalds.com

Facebook: http://www.facebook.com/olafurarnalds

Youtube: http://www.youtube.com/user/OlafurArnaldsVEVO

 

InterArtist:

Website oficial: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

 

Harta
  • Centrul Cultural ARCUB - Batistei

    Str. Batiste nr. 14
    020937 Bucuresti

    Str.%20Batistei%20nr.14

Sponsori / Parteneri